MLL:n avoimet kohtaamispaikat ovat alle kouluikäisten lasten perheille suunnattuja perhekahviloita, joissa vanhemmat tutustuvat toisiin, samassa elämäntilanteessa oleviin aikuisiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Toimintaan ovat tervetulleita myös vaikka isovanhemmat, kummit tai naapurit - kuka oletkaan.

Avoimissa kohtaamispaikoissa jutellaan, kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntija-alustuksia toivotuista teemoista. Kohtaamispaikat ovat maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Kohtaamispaikkojen toimintaa suunnitellaan yhdessä kävijöiden kanssa. 

VAAVITIIMI

Tule tutustumaan toisiin vauvaperheisiin perhekahvila Vaavitiimiin. Vaavitiimissä jutellaan yhdessä vauvaperheen arjesta kahvikupin ääressä.

Vaavitiimi kokoontuu maanantaisin kello 9.30-12.00 Osuuspankin alakerrassa, käynti takapihan kautta. Vaavitiimi on tarkoitettu kaikille alle 1,5 vuotiaille ja heidän vanhemmilleen. Myös isommat sisarukset ovat tervetulleita.

Välillä järjestetään ohjelmaa vauvoille ja vanhemmille. Omat eväät mukaan, MLL tarjoaa kahvit, teet ja mehut.

TERVETULOA!

(Yhteyshenkilö Karita Laine 0407178696)


NAPEROTIIMI

Naperotiimi kokoontuu torstaisin klo 9:00-12:00 Osuuspankin alakerrassa, käynti takapihan kautta.

Yhteyshenkilönä on Karoliina Hirvikorpi 0414662229

Naperotiimi on oiva paikka pienten lasten vanhemmille tutustua toisiinsa ja jakaa iloja ja murheita sekä myös tutustuttaa lapset toisiinsa jo pienestä pitäen. Tiimissä puuhataan lasten ehdoilla ja vanhempien kiinnostuksen mukaan järjestetään lapsille toimintaa yhdessä. Useimmiten vaan jutellaan aikuisten kesken arkisista asioista, ja lapset leikkivät omia leikkejään. Aina keitetään kahvit, ota siksi omia eväitä mukaan!

Tervetuloa uudet  ja vanhat kävijät! Kaikki ideat ja toiveet ovat tervetulleita!